Metsä ja sähkö Esko Mäkelä

Metsä- ja sähkötyöt luotettavasti ja luontevasti

Metsä ja Sähkö Esko Mäkelä on vuodesta 1998 saakka toiminut yritys, joka on erikoistunut metsä- ja sähkötöihin. Toimimme Oulaisista käsin pääasiassa Pohjois-Pohjanmaalla mutta tarvittaessa maanlaajuisesti.

Yrityksen perustaja Esko Mäkelä on koulutukseltaan sähköteknikko ja hän vastaakin sähköpuolen töistä. Metsätöistä puolestaan vastaa Eskon veli Asko Mäkelä, joka on koulutukseltaan metsätalousinsinööri. Lisäksi firman listoilla on neljä sähköasentajaa ja työtilanteesta riippuen kolmesta neljään metsuria.

Teemme sähkö- ja metsätöitä useamman vuosikymmenen tuomalla kokemuksella. Koska meiltä löytyy osaamista sekä sähkö- että metsätöissä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ratkaisun esimerkiksi kun mökille pitää vetää sähköt tai kun metsä pitää raivata myrskyn jäljiltä.

Laadukkaita sähköpalveluita

Sähköpuolella pystymme toteuttamaan kaikenkokoisia urakoita suunnitteluvaiheesta loppuviimeistelyyn saakka laadulla, kokemuksella ja ammattitaidolla. Meiltä löytyvät valmiudet isompienkin sähkötöiden tehokkaaseen toteutukseen. Asennamme myös hälytysjärjestelmiä, antenni- ja ATK-verkkoja. Huolehdimme myös edellä mainittujen järjestelmien kunnossapidosta.

Ammattitaitoista metsätyötä

Metsäalan ammattilaisemme voivat autaa kaikessa metsään ja puihin liittyvässä. Olipa kysymyksessä metsänhoito, puidenkaato, lahotutkimukset tai metsänarvionti voimme varmasti autaa teitä. Meillä on myös laaja verkosto yhteistyökumppaneita joilta löytyy kalustoa joka lähtöön. Aliurakoitsijamme kuljetaa esimerkiksi istutettavat taimet tosi vaikeisiin paikkoihin.